DOMEIN DE 5 SEIZOENEN - KRETA

Het Domein De 5 Seizoenen ligt verborgen op de heuvelrug tussen Vamos en Gavalochori, twee authentieke dorpen vlakbij de historische steden Chania en Rethymnon in de groene streek Apokoronas, een oase van cipressen en olijfbomen aan de noordkust van West-Kreta.

Je geniet er van de zon en elkaar in de studio's met traditionele architectuurelementen of in de villa met een strak, modern design. De panoramische zichten op de Middellandse Zee, de Baai van Souda met het schiereiland Akrotiri, de olijfgaarden rondom en de Witte Bergen (Lefka Ori) maken het plaatje compleet.
DE TUIN

Een omgeving om tot rust te komen in harmonie met de natuur. In de 4000 m2 tuin ontdek je olijf-, kweepeer-, vijgen-, amandel- en granaatappelbomen. De parasoldennen, cipressen en judasbomen schenken je verkoeling op hete dagen. Bougainvillea, lavendel, mirte,  jasmijn … geven geur en kleur. Kruiden als tijm, oregano, rozemarijn, laurier ... kun je gebruiken in eigen keuken.

ONTSPANNEN

Aan de rand van het zwembad kijk je uit over de vallei en de Middellandse Zee. Tussen de wijnstokken vind je de pingpongtafel en petanquebaan.

DE ZONSONDERGANG
Elke avond beleef je een prachtige zonsondergang. De heldere sterren, de melkweg en de lichtjes in de vallei en over de zee zorgen voor een feeëriek spel in de nacht. 

Καληνύχτα
ONTDEK MEER OVER DE STUDIO’SONTDEK MEER OVER DE VILLA