Voel je helemaal

thuis en onthaast

Op 40 minuten van het vliegveld Toulouse, 7 km van het dorp Rabastens en 10 minuten van chateau de Saint Géry ligt Residence la Salamandre (zuid-Frankrijk) bestaande uit: 4 chambres d’hotes (kamers voor 1 ,2 of (3) personen), 3 gîtes (vakantiehuisjes) voor 2 tot 6 personen met tv en een luxe 2-persoons gîte (appartement) met bubbelbad en balkon. Allen voorzien van airconditioning/verwarming. Een algemene ruimte voorzien van een biljart, dartbord, sjoelbak en diverse spelletjes

 

Heerlijk genieten van het zwembad en gezellige uitstapjes naar b.v. Albi en Toulouse.

 

Ontdek onze accommodatie

Direct reserveren

Let op!!! in het hoogseizoen is het inchecken voor gîte Sascha en Keessie op zaterdag en gîte Chiennie en le Soleil op zondag

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *



Gîtes

De begaande grond bestaat uit een woon- en eetkamer, keuken, slaapkamer, (inloop)douche met wastafel en een apart toilet. Via de wenteltrap is de eerste verdieping bereikbaar met 2 slaapkamers en een badkamer (met inloopdouche, wastafel en toilet). Alle slaapkamers zijn voorzien van twee heerlijke eenpersoons boxprings.

 

Bekijk onze gîtes

Chambre d’hotes

Wij hebben 4 chambres d’hotes (kamers voor 1 ,2 of (3) personen) allen voorzien van airconditioning en verwarming. Kamers zijn voorzien van een airconditioning voor zowel koelen als verwarmen. Alle ramen zijn voorzien van luiken en een kledingkast. Inrichting kamer: waterkoker, oploskoffie en thee.

 

Bekijk onze chambre d’hotes

Congresruimte

De Schaapskooi is een bijzondere ontmoetingsplaats en inspirerende locatie voor vergaderingen, trainingen/workshops, inspiratiesessies en/of teambuilding. Mensen uit hun vaste werkomgeving halen werkt inspirerend en constructief, daarnaast komen mensen sneller tot besluiten in een informele setting.

 

Bekijk onze congresruimte

Laatste nieuws

Nieuwsbrief: Fijne feestdagen!

Nieuwsbrief: In de top 10 van de beste chambres d’hôte op Chambres d’Hôtes Wijzer!