Vakantiehoeve Le Montet 

                                         Gite en Chambre d'Hotes 

Onthaasten in de  Haute Vienne - Limousin

Onze Vakantiehoeve is gelegen in de mooie Haute Vienne, een van de departementen van de Limousin. De hoeve is gebouwd eind 1700, voorheen was het een boerderij met koeien stallen. Na jaren van opknappen is het een kleinschalige vakantiehoeve voor ons zelf en vinden het leuk deze te delen met gasten. De velden zijn nu speelweide, in de oude stallen is nu het algemeen sanitair, de gasten keuken en speelhoek te vinden. 
Voor een vakantie of een tussenstop naar uw vakantiebestemming is Vakantiehoeve Le Montet een goede keuze. Een fijne plek om samen met uw gezin uw vakantie te beginnen waar je even niets hoeft en de kinderen kunnen spelen. Gewoon lekker je zelf zijn.

Meer weten over de Limousin

* Boek nu uw vakantie in 2024*

Lees hier voor onze acties

Even helemaal weg van, ....

Op onze kleinschalige vakantiehoeve is het voor jong en oud een fijn plekje om te vertoeven, of het nu is voor een weekje vakantie is of voor één of meerdere overnachting(en). Even helemaal weg van dagelijkse verplichtingen en van alles moeten. Het natuurhuisje La Petite Maison is in het hoogseizoen te huur per week, in de overige seizoenen minimaal voor 3 nachten. Een gezellig huisje voor 5/6 personen.  Op doorreis naar uw vakantiebestemming is het alvast heerlijk onthaasten in onze B&B, een relax begin van uw vakantie. Dat kan op één van de kamers. Er zijn 2 familie kamers voor 4/5 of 5/6 personen, waarvan 1 met eigen sanitair en 1 met gedeeld sanitair.  Dan is er nog de twee persoonskamer met eigen sanitair. Naast de kamers is er ook de Trekkershut, geschikt voor 4 personen, bent u met 5 of 6 personen dan kan er een slaaptentje bij geplaatst worden. Ook kamperen is mogelijk, er zijn vrije kampeerplekjes voor uw eigen tent of kleine caravan.
Meer weten ...
  • Mini  camping  Le Montet, Le montet , vakantiehoeve , kleinschalig
  • Als gast kunt u gebruiken maken van de onderstaande service.

                Wij zijn ook aangesloten bij onderstaande adverteerders

    Links

    Share by: