Privacy Policy en Cookies

Privacy

Persoonlijke gegevens

Door het bezoeken en gebruiken van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Persoonsgegevens kunt u zowel op actieve als passieve wijze verstrekken. Bij actief verstrekte gegevens gaat het om de gegevens die u zelf op de website invult of bijvoorbeeld per e-mail aan ons stuurt. Daarnaast kunnen op de website automatisch gegevens worden opgeslagen (zoals uw IP-adres), soms zonder dat u zich daarvan bewust bent. In dat geval gaat het om passief verstrekte gegevens. LogerenBijNederlanders.nl waardeert het vertrouwen dat u in haar stelt en zal alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. LogerenBijNederlanders.nl respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt behandeld en beveiligd. LogerenBijNederlanders.nl houdt zich in alle gevallen, ook ten aanzien van haar dienstverlenende activiteiten buiten Europa, aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt of anderszins contact heeft met LogerenBijNederlanders.nl, legt LogerenBijNederlanders.nl persoonlijke gegevens van u vast. LogerenBijNederlanders.nl gebruikt deze gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie en het leveren van de diensten. Wanneer u een reserveringsaanvraagformulier op de website heeft ingevuld worden uw gegevens verstrekt aan de betreffende B&B. Tevens worden zij éénmalig gebruikt om u per e-mail een reviewformulier toe te sturen. Daarnaast gebruikt LogerenBijNederlanders.nl uw persoonsgegevens om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten van LogerenBijNederlanders.nl. Indien u een review instuurt zal LogerenBijNederlanders.nl deze op de website plaatsen bij de betreffende B&B. Hierbij verschijnt uw naam en woonplaats, tenzij u heeft aangegeven dit niet te willen. Deze informatie is voor derden, inclusief zoekmachines, te vinden en te gebruiken zonder dat LogerenBijNederlanders.nl daar invloed op kan uitoefenen. LogerenBijNederlanders.nl gebruikt uw gegevens om u op de hoogte te stellen van siteverbeteringen, speciale aanbiedingen en acties. Hierbij tracht LogerenBijNederlanders.nl rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken of uw gegevens laten blokkeren door een email naar info@LogerenBijNederlanders.nl

E-mail

Als u een contactformulier invult op de website of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij geïnteresseerden willen informeren over onze producten, diensten en aanverwante zaken. Uw e-mailadres wordt alleen met uw expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.

Clickgedrag

Op de website van LogerenBijNederlanders.nl worden middels een tool van Alexa algemene en niet tot persoonsgegevens herleidbare gegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan LogerenBijNederlanders.nl haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Beveiliging van persoonsgegevens

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Wij maken met name gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u een reservering maakt.

LogerenBijNederlanders.nl en andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan LogerenBijNederlanders.nl geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein databestand dat op de computer van een gebruiker van onze website geplaatst wordt.

Werking van cookies

Er zijn verschillende soorten cookies, die voor verschillende doelen gebruikt worden. Cookies kunnen van elkaar worden onderscheiden op basis van functie, levensduur en het bedrijf door wie ze geplaatst zijn.

LogerenBijNederlanders.nl en het gebruik van cookies

LogerenBijNederlanders.nl biedt een zeer uitgebreide en gebruikersvriendelijke website, die automatisch aangepast wordt naar de wensen en voorkeuren van de gebruikers. Om dit mogelijk te maken, wordt door LogerenBijNederlanders.nl gebruik gemaakt van 4 types cookies:

  • Technische cookies: LogerenBijNederlanders.nl gebruikt technische cookies voor het tonen en correct functioneren van de website, het aanmaken van uw account, om u te laten inloggen en voor het beheren van uw reserveringen. Deze technische cookies zijn uitsluitend nodig om onze website goed te laten werken.

  • Functionele cookies: Deze onthouden uw voorkeuren en helpen u om de website zo effectief en efficiënt mogelijk te gebruiken. Bijvoorbeeld door de taal van uw voorkeur te onthouden, evenals uw zoekopdrachten en de door u bekeken bed & breakfasts. Deze functionele cookies zijn niet strikt noodzakelijk voor het functioneren van de website, maar maken het u als gebruiker veel gemakkelijker en stellen u in staat om het beste uit de website te halen.

  • Analytische cookies worden gebruikt voor het verkrijgen van inzicht in het gebruik van de website. Zo komt LogerenBijNederlanders.nl te weten wat wél en wat niet werkt, hoe LogerenBijNederlanders.nl de website kan verbeteren en optimaliseren, om zo uiteindelijk altijd interessant en relevant te blijven voor de gebruikers. Daarvoor worden onder andere de volgende gegevens verzameld: bezochte webpagina's, pagina vanwaar doorverwezen werd naar de website van LogerenBijNederlanders.nl, laatste pagina die werd bekeken tijdens een bezoek aan de website, platformtype, datum, tijd en details als het aantal (muis)klikken op de webpagina's, de muisbewegingen, scrolling en de (zoek)termen die u gebruikt en de tekst die u typt bij het gebruiken van onze website. Deze informatie wordt anoniem gemaakt, en dan pas gebruikt, want het is alleen voor statistische doeleinden.

  • De commerciële cookies, tenslotte, worden gebruikt om advertenties van LogerenBijNederlanders.nl te tonen wanneer u andere websites bezoekt (zgn. retargeting), mogelijk gebaseerd op de bestemmingen waarnaar u heeft gezocht of de accommodaties die u bekeken heeft. Deze cookies worden gewoonlijk geplaatst door betrouwbare derden.

Hoe lang blijven cookies actief?

LogerenBijNederlanders.nl gebruikt verschillende types cookies, elk met een eigen levensduur. De maximale levensduur die we voor een aantal van de cookies hebben ingesteld is 5 jaar. Alle cookies kunnen op ieder gewenst moment van de browser verwijderd worden. U kunt de LogerenBijNederlanders.nl cookies in uw browserinstellingen vinden.

Samenwerking met derden

LogerenBijNederlanders.nl maakt gebruik van de diensten van betrouwbare en erkende online reclame- en marketingbedrijven. Om dit mogelijk te maken, dienen deze bedrijven cookies te plaatsen. De providers waar LogerenBijNederlanders.nl mee werkt, streven naar het opbouwen van consumentenbewustzijn en het vastleggen van standaarden op het gebied van verantwoord ondernemen en databeheer. De meeste van deze bedrijven zijn lid van het Network Advertising Initiative (NAI) en/of het Interactive Advertising Bureau (IAB). De leden van NAI en IAB zijn gehouden aan industriële standaarden en gedragscodes. De NAI- en IAB-leden bieden een algemene opt-out mogelijkheid voor de door commerciële cookies gegenereerde advertenties. Op de websites van www.networkadvertising.org en www.youronlinechoices.com vindt u de namen van de NAI-leden die commerciële cookies op uw computer geplaatst hebben. Als u geen advertenties meer wilt zien die worden gegenereerd door commerciële cookies van NAI- en IAB-leden, kunt u dat doen door de betreffende bedrijven op bovengenoemde websites aan te vinken.

Toegang tot LogerenBijNederlanders.nl cookie data

Alleen LogerenBijNederlanders.nl heeft toegang tot de LogerenBijNederlanders.nl cookie data. Maar het is mogelijk dat LogerenBijNederlanders.nl af en toe gebruik maakt van de diensten van derden voor marketinganalyse en kwaliteitsverbetering. Deze externe dienstverleners kunnen toegang hebben tot de cookies die door derden geplaatst zijn. LogerenBijNederlanders.nl maakt alleen voor de eigen website een statistische analyse van het gedrag van alle gebruikers, LogerenBijNederlanders.nl volgt niet wat u doet online. Mogelijkerwijze ziet u advertenties van LogerenBijNederlanders.nl op andere websites (zgn. retargeting), gebaseerd op uw bezoekersgeschiedenis op onze website. Deze informatie is anoniem. LogerenBijNederlanders.nl volgt u niet op andere websites dan die van LogerenBijNederlanders.nl.

Cookie-voorkeur beheren

Met behulp van uw browserinstellingen (in bijv. Internet Explorer, Safari, Firefox of Chrome) kunt u aangeven welke cookies u accepteert en welke niet. Het hangt van het type browser af waar u deze instellingen kunt vinden. Met behulp van de 'Help'-functie van uw browser kunt u hier eenvoudig achter komen.

Let op: als u aangeeft sommige cookies niet te accepteren, kan het gebeuren dat u sommige functies van de website niet meer kunt gebruiken. Het is ook goed om te weten dat een opt-out bij een advertentienetwerk niet betekent dat u nooit meer advertenties te zien krijgt of deel uitmaakt van marketinganalyse. Opting-out wil simpelweg zeggen dat u van het netwerk dat u geblokkeerd heeft, niet langer op maat gemaakte advertenties zult ontvangen.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacy beleid van LogerenBijNederlanders.nl, stuur dan een e-mail naar info@LogerenBijNederlanders.nl

Wijzigingen in deze verklaring

Wij hebben te allen tijde het recht om de manier waarop wij cookies gebruiken en persoonlijke gegevens en andere informatie verzamelen, versturen en verwerken, te wijzigen indien wij dat nodig achten. Deze Privacyverklaring kan derhalve nu en dan aangepast worden aan de nieuwste wijzigingen.